Serkan Sağdıç kimdir? Melek Mosso ile evlenen Serkan Sağdıç’ın hayatı ve kariyeri

Serkan Sağdıç, Melek Mosso ile evlenen oyuncu ve model. Peki Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Serkan Sağdıç hakkında merak edilenler…

96776

Serkan Sağdıç, şarkıcı Melek Mosso ile dünyaevine giren oyuncu ve modeldir. Serkan Sağdıç, Melek Mosso’nun ‘Kirpiklerin’ adlı şarkısının klibinde tanıştığı sevgilisiyle Mersin’de düzenlenen törenle evlendi. Peki Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Serkan Sağdıç hakkında merak edilenler…

Serkan Sağdıç kimdir?

Serkan Sağdıç, oyuncu ve model olarak tanınan bir isimdir. Hayatıyla ilgili pek fazla bilgi bulunmayan Serkan Sağdıç, 2014 yılında Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 4 filminde rol almıştır. Aynı zamanda modellik yapan Serkan Sağdıç, çeşitli markaların reklam yüzü olmuştur.

Serkan Sağdıç kaç yaşında, nereli?

Serkan Sağdıç’ın doğum tarihi ve doğum yeri hakkında net bir bilgi yoktur. Ancak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara göre Serkan Sağdıç’ın 30’lu yaşlarda olduğu ve İstanbul’da yaşadığı tahmin edilmektedir.

Serkan Sağdıç ne iş yapıyor?

Serkan Sağdıç, oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Serkan Sağdıç, son olarak Melek Mosso’nun ‘Kirpiklerin’ adlı şarkısının klibinde rol almıştır. Klipte iki sevgiliyi oynayan çiftin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştür.

Serkan Sağdıç ve Melek Mosso nasıl tanıştı, ne zaman evlendi?

Serkan Sağdıç ve Melek Mosso, 2021 yılında çekilen ‘Kirpiklerin’ adlı şarkının klibinde tanışmışlardır. Çift, klibin ardından aşk yaşamaya başlamış ve sosyal medyada birlikte olduklarını duyurmuşlardır. Geçtiğimiz hafta nişanlanan çift, 11 Ekim 2023 tarihinde Mersin’de düzenlenen törenle evlenmiştir. Çift, düğün yapmak yerine depremzedeler için destek konseri düzenlemiştir. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler

Melek Mosso Dünya Evine Girdi, Melek Mosso Serkan Sağdıç’la Mutlu Bir Yuva Kuruyor!

Paylaş