Şampiyonluk Kupası merhum Hasan Eker'in ailesine teslim edildi

Çanakkale İda Spor ve Çanakkale Matador Spor kulüpleri, şampiyonluk maçından önce trafik kazasında hayatını kaybeden İda Spor futbolcusu Hasan Eker'in anısına şampiyonluk kupasını ailesine teslim etti.

1245

Çanakkale İda Spor Futbol Kulübü ile Çanakkale Matador Spor Futbol Kulübü arasında yapılacak olan şampiyonluk maçından önce İda Spor futbolcusu Merhum Hasan EKER'in trafik kazasında vefat etmesi dolayısıyla iki kulüp ortak kararı ile 2.amatör ligi şampiyonluk kupası Babası Kayadere Muhtarı Mustafa Eker ve Annesi Bahar Eker’e verildi.

Kupa teslim törenine; Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz ErdiL, Kulüp başkanları, sporcular, aileler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Aktaş kupayı başsağlığı dileyerek Eker ailesine verdi

Kupa töreninde; Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İda Spor Futbol Kulübü Başkanı Orhan Beyazlar ve Antrenör Birkan Balcı tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından 2. Amatör Ligi Şampiyonluk Kupası Merhum Hasan Eker'in Babası Kayadere Muhtarı Mustafa Eker ve Annesi Bahar Eker’e baş sağlığı ve sabırlar dileklerini ileterek Vali İlhami Aktaş tarafından verildi. Merhum Hasan Eker'in Babası Kayadere Muhtarı Mustafa Eker ve Annesi Bahar Eker ile aynı kazada hayatını kaybeden Merhum Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun Babası İbrahim Tabaklıoğlu ve Annesi Elif Tabaklıoğlu’na plaketleri CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan tarafından verildi. Kupa ve Plaket takdiminin ardından yapılan duaların sonrasında program sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş