Minecraft filmi ne zaman vizyona girecek? Minecraft filminden ilk fragman yayınlandı!

Uzun zamandır beklenen Minecraft filminden ilk fragman paylaşıldı. Minecraft filminde hangi isimler var? Minecraft ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

691

Tarihin en büyük oyunları arasında yer alan Minecraft'ın filmi uzun süre önce duyurulmuştu. Oyunseverler, Warner Bros imzalı filmi beklemeye başlarken filmden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda ayrıca filmin vizyon tarihi de paylaşıldı.

Minecraft filmi ne anlatıyor?

Minecraft filminin ilk fragmanında, artık standart hâle gelmiş şekilde oyun evreninin beyaz perdeye nasıl yansıtılacağını ve ana karakterler anlatılıyor. Ayrıca başrol oyuncuları olan Jason Momoa ve Jack Black de fragmanda karşımıza çıkıyor. Fragmanda da gördüğümüz üzere Steve karakterini canlandıran Jack Black, kendisini "Ben Steve'im" şeklinde tanıtıyor.

Minecraft filminde kim yönetmen olacak?

Yönetmen koltuğunda Jared Hess'in yer aldığı yapımın senaryosunda ise Chris Bowman, Rob McElhenney ve Hubbel Palmer imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise Jason Momoa ve Jack Black dışında Emma Myers, Jennifer Coolidge, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen gibi isimler bulunuyor. Kalabalık bir yapımcı kadrosuna sahip olan filmde Minecraft evrenini de daha yakından tanıyacağız.

Minecraft oyunu nedir?

Minecraft, 2011 yılında piyasaya çıkmış ve ilk günden bu yana da büyük bir oyuncu kitlesi kazanmıştı. Oyunun yapımcısı olan Mojang Studios, 2014 yılında 2,5 milyar dolar karşılığında Microsoft bünyesine katılmıştı. Oyunun şu anda da milyonlarca oyuncusu olduğu biliniyor. Minecraft'ın oyuncu sayısı 140 milyonu geçmişti.

Minecraft ne zaman yayınlanacak?

Yayınlanan fragmanda yer alan ifadelerine göre Minecraft filmi, 4 Nisan 2025'te vizyona girecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş