Marmara ÜPAK A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Çorlu'da gerçekleştirildi

Marmara Ürün Piyasası Aracı Kurumu Anonim Şirketi Yönetim Kurulu toplantısı, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla, Çorlu Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşti.

1007

Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı başkanlığında düzenlenen toplantıya, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan katıldı.

Bölgemiz iştirakleriyle kurulan Marmara ÜPAK A.Ş. yeni dönem hazırlıkları kapsamındaki kanunlar görüşüldü.Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, katılımlarından dolayı değerli Başkanlara teşekkür ederek, toplantıda alınan kararların tüm paydaşlarımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan ÇTB Başkanı Abdullah Deniz, Lisanslı depolarda saklanan ürünler için hazırlanan Elektronik Ürün Senetleri (ELÜS) ile buna dayalı vadeli sözleşmelerin Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nda (TÜRİB) alım satımına aracılık etmek üzere, Marmara’daki Ticaret Borsaları ortaklığıyla kurulan Marmara ÜPAK A.Ş.’nin yeni dönem hazırlıkları ile ilgili toplantımızı Çorlu Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirdik” dedi.

Yeni dönemin tarım ürünleri piyasaları için önemli fırsatları beraberinde getirdiğinin altını çizen Deniz, “Marmara ÜPAK şirketi olarak yapacağımız başarılı çalışmalar ile bu yeni dönemde ELÜS piyasasının öncü bir aktörü olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş