Kurtuluşun adı Biga

Biga Belediyesi, 18 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında 16 Eylül Pazartesi günü Çavuşköy’de hünnap dikimi ve tanıtımı, Halim Bey Konağı’nda ise Eski Biga Resimleri Sergisi ile Bigalı yazarların söyleşi ve imza etkinliğini gerçekleştirecek. Tüm vatandaşlar davet edildi.

685

Biga Belediyesi, 18 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği programla, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Belediye, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 16 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek etkinliklerin detaylarını paylaştı.

16 Eylül Pazartesi günü, saat 11.00'de Çavuşköy’deki hünnap dikimi ve tanıtım etkinliği ile başlayacak. Bu etkinliğin ardından, saat 14.00'te Halim Bey Konağı’nda Eski Biga Resimleri Sergisi açılacak. Sergiyle eş zamanlı olarak saat 14.15'te ise aynı mekanda Bigalı yazarlar Ayşe Tural, Tülay Alp Özyurt, Ahmet Kaşıkçı ve Ali Barutçu, okuyucularıyla buluşarak söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirecek.

Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm vatandaşların bu etkinliklere davetli olduğu belirtilirken, kent kültürüne katkı sağlanacak organizasyonlar için destek bekledikleri söylediler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş