Kızılcık Şerbeti Oyuncuları ve Konusu, Show TV’nin Yeni Bombası!

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. İşte Kızılcık Şerbeti oyuncuları ve konusu hakkında tüm detaylar!

1557

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, 1970’li yıllarda geçen bir aile dramını konu alıyor. Dizinin başrollerinde Barış Kılıç ve Evrim Alasya yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu, çekim mekanları, yayın tarihi ve hakkında yapılan yorumlar merak ediliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey.

Kızılcık Şerbeti Konusu Nedir?

Kızılcık Şerbeti, 1970’lerde geçen bir aşk ve dram dizisi. Dizinin konusu şöyle:

Ömer, babasının ölümü üzerine ailesinin yanına dönen, zengin ve yakışıklı bir gençtir. Kıvılcım ise, ünlü şarkıcı Ajda Pekkan’ın rüzgarıyla hayatını değiştiren, güzel ve hırslı bir kızdır. Ömer ve Kıvılcım, tesadüfler sonucu tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak aşkları, aileleri, geçmişleri ve çevreleri tarafından engellenmektedir. Ömer’in annesi Pembe, oğlunun Kıvılcım’la evlenmesine karşı çıkar. Kıvılcım’ın babası Abdullah, kızının şöhret peşinde koşmasını istemez. Ömer’in kardeşi Fatih, Kıvılcım’a platonik olarak aşıktır. Kıvılcım’ın arkadaşı Alev, Ömer’i elde etmek için her yolu dener. Ömer ve Kıvılcım, tüm bu engellere rağmen aşklarını yaşamak için mücadele ederler. Ancak hayat onlara beklenmedik sürprizler yapacaktır.

Kızılcık Şerbeti, aşkın, tutkunun, müziğin, ihanetin, fedakarlığın ve hayallerin dizisi. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Kimler?

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosu, birbirinden başarılı ve sevilen isimlerden oluşuyor. Dizinin başrollerini Barış Kılıç ve Evrim Alasya paylaşıyor. Barış Kılıç, Ömer Ünal karakterini, Evrim Alasya ise Kıvılcım Arslan karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ve rolleri şöyle:

Settar Tanrıöğen: Abdullah Ünal (Ömer ve Fatih’in babası, Pembe’nin kayınbabası, Kıvılcım’ın babası)
Sıla Türkoğlu: Doğa Korkmaz (Kıvılcım’ın en yakın arkadaşı, Fatih’in sevgilisi)
Sibel Taşçıoğlu: Pembe Ünal (Ömer ve Fatih’in annesi, Abdullah’ın gelini, Kıvılcım’ın kayınvalidesi)
Doğukan Güngör: Fatih Ünal (Ömer’in kardeşi, Pembe ve Abdullah’ın oğlu, Kıvılcım’a aşık)
Müjde Uzman: Alev Arslan (Kıvılcım’ın kuzeni, Ömer’e aşık, Kıvılcım’ın rakibi)
Ceren Yalazoğlu Karakoç: Nursema (Kıvılcım’ın arkadaşı, Alev’in yardımcısı)
Aliye Uzunatağan: Sönmez (Abdullah’ın annesi, Ömer ve Fatih’in babaannesi, Pembe’nin kayınvalidesi)
Feyza Civelek: Ajda Pekkan (Ünlü şarkıcı, Kıvılcım’ın hayranı, Kıvılcım’ın kariyerine katkı sağlayan kişi)
Emrah Altıntoprak: Ertuğrul (Ajda Pekkan’ın menajeri, Kıvılcım’ın menajeri, Kıvılcım’a aşık)
Feray Darıcı: Zeynep (Ömer’in eski sevgilisi, Ömer’i geri kazanmak isteyen kişi)
Selin Türkmen: Melike (Ömer’in iş arkadaşı, Ömer’e aşık, Ömer ve Kıvılcım’ın aşkını engellemek isteyen kişi)
Oral Özer: Cemal (Abdullah’ın iş ortağı, Pembe’nin eski sevgilisi, Pembe’ye aşık, Abdullah’ın düşmanı)
Özlem Çakar: Ayşe (Abdullah’ın karısı, Kıvılcım’ın üvey annesi, Kıvılcım’ı sevmeyen kişi)

Kızılcık Şerbeti Dizisi Ne Zaman Başladı? Ne Zaman Yayınlanıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi, 4 Temmuz 2022’de Show TV’de ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümü, izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Dizinin reytingleri de oldukça yüksekti.

Dizinin yeni bölümleri, her Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanıyor. Dizinin bölümlerini, Show TV’nin resmi web sitesinden veya Show Dijital uygulamasından da izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi, 1970’li yılların atmosferini yansıtmak için özenle seçilmiş mekanlarda çekiliyor. Dizinin çekimleri, İstanbul’un tarihi semtlerinde ve doğal güzelliklerinde gerçekleştiriliyor.

Dizinin çekimlerine katılan oyuncular, sosyal medya hesaplarından setten paylaşımlar yapıyor. Bu paylaşımlar, dizinin hayranlarının ilgisini çekiyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş