Kızılcık Şerbeti Görkem Kimdir? Özge Özacar’ın Hayatı ve Kariyeri

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer’in yeni aşkı Görkem’i canlandıran Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Özge Özacar’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

9738

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir karakter daha ekranlara geldi. Dizide Ömer’in hayatına giren Görkem karakterini Özge Özacar canlandırıyor. Özge Özacar, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken bir isim. Peki Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Özge Özacar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Özge Özacar’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Kızılcık Şerbeti Görkem Kimdir?

Özge Özacar, 22 Nisan 1995’te İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk eğitimi almak için İstanbul Kültür Sanat Akademisi’ne girdi. Chubbuck, Le Coq, Meisner gibi oyunculuk tekniklerine dair eğitimler aldı. Oyuncu koçları Merve Taşkan, Bahar Kerimoğlu, Harika Uygur, Megan Kampisi’den de dersler aldı. Zeynep Günay Tan ve Hilal Saral gibi ünlü yönetmenlerle atölye çalışmalarına da katıldı. İyi seviyede İngilizce ve Fransızca konuşabilen Özge Özacar, mayıs ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüdü.

Özge Özacar’ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Özge Özacar, oyunculuk kariyerine 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge karakteriyle başladı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinde Ceylan, TRT 1’de yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde Zeynep, Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Zeynep, Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Aslı, Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Zeynep, FOX TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Selin, Netflix’te yayınlanan 50m2 dizisinde Dilara, beIN CONNECT’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde Mehveş, Puhu TV’de yayınlanan Seyyar dizisinde Çiğdem gibi dizilerde rol aldı. Özge Özacar, ayrıca senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı ve Disney+'ta yayınlanan Bursa Bülbülü filminde Arzu karakterini canlandırdı. Özge Özacar, şu anda Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine hayat veriyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakteri, Ömer’in yeni aşkı olarak karşımıza çıkıyor. Görkem, Ömer ile bir gece kulübünde tanıştıktan sonra yakınlaşıyor. Daha sonra bir iş yemeğinde karşılaşan ikili arasında kıvılcımlar çakıyor. Görkem, Ömer’in ağır bir hastalığı atlattığını öğrenince ona destek olmaya çalışıyor. Görkem, Ömer’in hayatında yeni bir sayfa açabilecek mi? Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde neler olacak? Tüm bu soruların cevabı için Kızılcık Şerbeti dizisini Show TV’de takip edebilirsiniz.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş