Kim Milyoner Olmak İster de Bir İlk! Seda Aslankara Abanoz 200 Bin Lira Eşiğine Jokersiz Ulaştı!

İstanbul'dan Seda Aslankara Abanoz, Kim Milyoner Olmak İster'de ilkleri başardı.

728

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefes kesici bir an yaşandı. İstanbul'dan yarışmaya katılan Seda Aslankara Abanoz, adeta bir ilke imza atarak 200 bin TL'lik soruya kadar tüm jokerlerini elinde tutmayı başardı. Yarışmanın heyecanı doruk noktasına ulaşırken Seda Hanım, karşısına çıkan zorlu sorulara bilgisi ve özgüveniyle göğüs gerdi. 50 bin TL'ye kadar joker kullanmadan ilerleyen yarışmacı, 200 bin TL'lik soruya geldiğinde ise telefon jokerine başvurmak zorunda kaldı.

Kenan İmirzalıoğlu tebrik etti

"Aç tavuk kendini... " atasözünün tamamını bilmek için joker hakkını kullanan Seda Hanım, maalesef doğru cevabı ("Arpa ambarında sanır") veremedi ve 50 bin TL ile yarışmaya veda etti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu da Seda Hanım'ın bu başarısını tebrik etmeden geçmedi: "Seda Hanım yürekten tebrikler! İlk defa 200 bin liraya 4 jokeriyle gelen bir yarışmacımız var."

Kim Milyoner Olmak İster de bir ilk!

Seda Aslankara Abanoz'un bu başarısı, Kim Milyoner Olmak İster tarihinde bir ilki teşkil ediyor. Bilgisi ve soğukkanlılığıyla izleyicileri de büyüleyen Seda Hanım, belki de bu seferki şansızlığıyla 1 milyon liraya uzanan yoldan geri dönmek zorunda kaldı. Fakat kazandığı 50 bin TL ve adını tarihe kazıdığı bu başarıyla şüphesiz hafızalara kazınmayı başardı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş