Kazayı hafif atlattılar

Geliboluspor Kulübü Triatlon ve Bisiklet Takımı Antrenörü Halil Tuna ve bisiklet sporcularını taşıyan araç, Türkiye Şampiyonası dönüşü Biga yakınlarında kaza geçirmişti. Ekip, kazayı küçük yaralanmalarla atlattı.

780

Geliboluspor Kulübü Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir paylaşım ile geçtiğimiz günlerde Türkiye Şampiyonası dönüşü Biga yakınlarında kaza geçiren kulübün Triatlon ve Bisiklet Takımı Antrenörü Halil Tuna ve bisiklet takımı sporcularının durumlarının iyi olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüz Triatlon ve Bisiklet Takımımız Antrenörümüz Gelibolu’muzun Gururu Emektar Hocamız Halil Tuna ve Bisiklet Sporcularımızı taşıyan araç Türkiye Şampiyonası dönüşü Biga yakınlarında kaza yaptı.

Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Bisikleti Yarışlarına katılan Bisiklet Takımımız 2 Birincilik 1 İkincilik ile başarılı sonuçlar aldıktan sonra ilçemize dönerken Biga ilçesi civarında araç lastiklerinin patlaması sonucu kazaya uğradı. Çok şükür ki Halil Tuna hocamız ve Bisiklet Takımımız Sporcularımız kazayı küçük yaralanmalarla atlattı.

Başta fedakâr Hocamız Halil Tuna Hocamız ve tüm sporcularımız ile ailelerimize geçmiş olsun diyoruz.”

Biz de Çanakkale Olay Gazetesi olarak Halil Tuna hoca ve sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş