Kaşdemir’den ÇTSO yönetimine ziyaret

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, konuk olarak katıldığı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis toplantısı öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

367

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşe Önen ve Berkin Karaca ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkalemiz, tarihimizde önemli bir yere sahip olan ve milletimizin bağımsızlık mücadelesinde büyük kahramanlıkların sergilendiği bir şehirdir. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı, bu kahramanlıkların ve fedakarlıkların yad edildiği, gelecek nesillere aktarıldığı bir mekandır. Tarihi Alan Başkanlığımızın, Çanakkale Savaşları’nın ve aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatma konusundaki özverili çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Çanakkale'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak turizm projeleri konusunda da iş birliği yapmayı önemsiyoruz. Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı da yeni bir destinasyon olma yolunda çok iddialı. Tarihi Alan Başkanımız Sayın İsmail Kaşdemir’e ziyaretlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş