İsviçre - Almanya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) heyecanı A Grubu'nda zirveye çıkıyor. İsviçre ve Almanya, 23 Haziran Pazar günü Frankfurt Arena'da karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç, her iki takım için de son 16 turuna yükselme umutları açısından büyük önem taşıyor. Peki, İsviçre - Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

905

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecanı tüm hızıyla devam ediyor! EURO 2024'te A Grubu'nda zirve mücadelesi veren İsviçre ve Almanya, 23 Haziran Pazar günü saat 22:00'de Frankfurt Arena'da karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Maç Ne Zaman?

İsviçre - Almanya maçı, 23 Haziran Pazar günü saat 22:00'de (TSİ) başlayacak.

Maç Saat Kaçta?

Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak olan maç, Frankfurt Arena'da oynanacak.

Maç Hangi Kanalda?

İsviçre - Almanya maçı, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için herhangi bir üyeliğe veya aboneliğe ihtiyacınız yok.

İsviçre ve Almanya'nın EURO 2024 Yolculuğu:

İsviçre, ilk iki maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 ve Türkiye'yi 3-1 yenerek A Grubu'nda lider konumda yer alıyor. Almanya ise ilk iki maçında Danimarka ile 0-0 berabere kaldı ve Fransa'ya 2-1 yenildi. Bu nedenle Almanya, puan tablosunda üçüncü sırada yer alıyor.

Maçın Önemi:

Bu maç, İsviçre ve Almanya için son 16 turuna yükselme mücadelesinde oldukça önemli. İsviçre, beraberlik veya galibiyet durumunda grubu lider olarak tamamlayacak. Almanya ise kazanmak zorunda, aksi takdirde elenme riskiyle karşı karşıya kalacak.

İstatistikler ve Tahminler:

İstatistikler, Almanya'nın İsviçre karşısındaki üstünlüğünü gösteriyor. Almanya, İsviçre'ye karşı oynadığı 34 maçın 20'sini kazanırken, 7'sinde berabere kaldı ve sadece 7 maçta mağlup oldu.

Futbol uzmanları, bu maçın çekişmeli geçmesini ve her iki takımdan da goller görebileceğimizi öngörüyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş