Hudutsuz Sevda Damla Kim? Nergis’in Kızı ve Zeynep’in Kuması Hayal Köseoğlu

Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakteri, izleyicilerin merak ettiği isimlerden biri oldu. Damla, Nergis’in kızı ve Zeynep’in kuması olarak diziye dahil oldu. Damla karakterini canlandıran oyuncu Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Hudutsuz Sevda Damla hakkında bilmeniz gerekenler…

17255

FOX TV’nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda, her perşembe akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan oyunculardan biri de Hayal Köseoğlu oldu. Hayal Köseoğlu, dizide Damla karakterini canlandırıyor. Damla, Nergis’in kızı ve Zeynep’in kuması olarak diziye renk katıyor. Peki Hudutsuz Sevda Damla kimdir? Damla karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu kimdir? Hayal Köseoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Hudutsuz Sevda Damla hakkında bilmeniz gerekenler…

Hudutsuz Sevda Damla Kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakteri, diziye yeni dahil olan ve dengeleri değiştiren bir isim oldu. Damla, Nergis’in kızı ve Zeynep’in kuması olarak diziye girdi. Damla, Zeynep ve Halil İbrahim arasındaki ilişkiye engel olmaya çalışıyor. Damla, aynı zamanda Nergis’in geçmişteki sırlarını da ortaya çıkarmaya çalışıyor. Damla, dizinin ilerleyen bölümlerinde daha çok konuşulacak bir karakter olacak.

Hudutsuz Sevda Damla’yı Kim Canlandırıyor?

Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakterini canlandıran oyuncu Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. 6 yaşında sektöre adım atan Hayal Köseoğlu, ilk oyunculuk deneyimini Ruhsar dizisiyle yaşadı. Hayal Köseoğlu, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor, Mahkum, Altın Kafes gibi pek çok dizide rol aldı. Hayal Köseoğlu, ayrıca Beni Sevenler Listesi, Bir Nefes Daha, Özgür Dünya, Yedinci Koğuştaki Mucize, Sesinde Aşk Var gibi filmlerde de oynadı. Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

Hudutsuz Sevda Damla’nın Dizideki Rolü Nedir?

Hudutsuz Sevda dizisinde Damla karakteri, Nergis’in kızı ve Zeynep’in kuması olarak diziye dahil oldu. Damla, Nergis’in geçmişteki sırlarını öğrenmek için annesinin peşine düştü. Damla, annesinin Halil İbrahim ile evli olduğunu ve Zeynep ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Damla, Zeynep’i sevmeyen ve onunla rekabet eden bir karakter olarak karşımıza çıktı. Damla, Zeynep ve Halil İbrahim arasındaki ilişkiye engel olmaya çalıştı. Damla, Halil İbrahim ile evlenerek Zeynep’in kuması oldu. Damla, dizinin ilerleyen bölümlerinde daha çok olaya karışacak ve izleyicileri şaşırtacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş