"Haydi Çocuklar Havuza!"

Terzialan Belediyesi, yazın bunaltıcı sıcaklarından çocukları kurtarmak için “Haydi Çocuklar Havuza!” etkinliğini düzenliyor.

970

Terzialan Belediyesi, yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisini çocuklara unutturmak için harekete geçti. Belediye Başkanı Tuncay Göymen'in öncülüğünde düzenlenen "Haydi Çocuklar Havuza!" etkinliği kapsamında, beldedeki çocuklar 24 Temmuz Çarşamba günü ve 25 Temmuz Perşembe günü ücretsiz olarak Çan 80. Yıl Yüzme Havuzuna götürecek.

Erkek çocuklar 24 Temmuz'da, kız çocuklar 25 Temmuz'da havuza gidecekler

Terzialan Belediyesi’nin başlattığı bu etkinlik 24 Temmuz Çarşamba günü saat 12:30-17:00 saatleri arasında beldedeki erkek çocuklar, 25 Temmuz Perşembe günü ise aynı saatler arasında kız çocuklar yüzme havuzunda keyifli vakit geçirme imkanı bulacak. Tüm çocuklar, belirtilen günlerde saat 12:00'de belde meydanında toplanarak buradan yüzme havuzuna gidecekler.

Hem eğlence hem serinlik

Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, "Haydi Çocuklar Havuza!" etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşıyoruz. Bu sıcak havalarda çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de serinlemesini istedik. Bu nedenle beldemizdeki tüm kız ve erkek çocuklarımızı 24 ve 25 Temmuz tarihlerinde ücretsiz olarak Çan 80. Yıl Yüzme Havuzu'na götürme kararı aldık. Havuzda eğlenceli vakit geçirecek olan çocuklarımıza keyifli bir yaz tatili yaşatmayı hedefliyoruz." dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş