Gülseren Ceylan kimdir? Mehmet Ali Erbil’in evlilik teklif ettiği sevgilisi hakkında merak edilenler!

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı evlilik teklifi gündeme damga vurdu! İşte Gülseren Ceylan'ın yaşamı ve ilişkisi hakkında bilmeniz gerekenler...

3657


Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Gülseren Ceylan, ünlü şovmenin doğum gününde yaptığı evlilik teklifiyle gündeme geldi. Gülseren Ceylan, sosyal medyada paylaştığı videoyla Erbil’in yüzüğü takmasını ve mutluluğunu gösterdi. Peki, Gülseren Ceylan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Gülseren Ceylan hakkında bilmeniz gerekenler!

Gülseren Ceylan’ın hayatı

Gülseren Ceylan, 1995 yılında Adana’da doğdu. Ailesiyle birlikte Almanya’ya göç etti. Almanya’da hemşirelik eğitimi aldı. Bir süre Almanya’da hastanede çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü. Türkiye’de de hemşire olarak çalışmaya devam etti.

Gülseren Ceylan, sosyal medyada aktif bir kullanıcı. Instagram’da @gulscey adlı hesabından paylaşımlar yapıyor. Hesabında 6 binin üzerinde takipçisi var. Paylaşımlarında genellikle günlük hayatından, seyahatlerinden, arkadaşlarından ve sevgilisi Mehmet Ali Erbil’den bahsediyor.

Gülseren Ceylan’ın Mehmet Ali Erbil ile ilişkisi

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile 5 ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığını söyledi. İkili, kısa sürede birbirlerine aşık oldu ve birlikte yaşamaya başladı. Gülseren Ceylan, Erbil’in ailesiyle de tanıştı ve aralarının iyi olduğunu belirtti.

Gülseren Ceylan, 28 Eylül 2023’te doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil ise sevgilisine sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Erbil, bir yüzük alarak Gülseren Ceylan’a “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Gülseren Ceylan ise teklifi kabul etti ve “Evet” dedi. Bu anlar, Gülseren Ceylan tarafından Instagram hesabından paylaşıldı.

Gülseren Ceylan, daha önce bir magazin programına telefonla bağlanarak Erbil ile ilişkisini anlatmıştı. Gülseren Ceylan, şunları söylemişti:

"Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil’in kriterlerine uyuyorum. Bir magazin programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, "Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil’in kriterlerine uyuyorum. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali’yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil."

Mehmet Ali Erbil ise sevgilisi hakkında şöyle konuşmuştu:

"Onu herkes çok seviyor, köpeğim bile çok seviyor. Enerjisi ve doğal olması beni çok etkiledi. Bana genç yaşında çok şey yaşattı ve annemle aynı adı taşıyor. Evlilik yolundayız. Benim evliliklerimde hiç teklif olmamıştı hep akışına bırakmıştım. Gülseren’den evlilik sözleşmesi istemem onun öyle şeylerde gözü yok."

Paylaş