Gönül Dağı Firdevs Kimdir? Ağıtçı Hüseyin’in Yeni Aşkı Kim Çıktı?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda yeni bir karakter izleyicilerin ilgisini çekiyor. Münir Başkan ve Asuman’ın akrabası olan Firdevs, ağıtçı Hüseyin’in evlilik teklifine evet diyecek mi? Peki Gönül Dağı Firdevs kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında? İşte Gönül Dağı Firdevs hakkında merak edilenler…

4573

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda yeni bir karakter dikkat çekiyor. Münir Başkan ve Asuman’ın akrabası olan Firdevs, ağıtçı Hüseyin’in evlilik teklifine maruz kalıyor. Peki Gönül Dağı Firdevs kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında? İşte Gönül Dağı Firdevs hakkında merak edilenler…

Gönül Dağı Firdevs Kimdir?

Gönül Dağı Firdevs, TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın 112. bölümünde izleyiciyle buluştu. Dizide, Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir Başkan’ın halasının kızı, Asuman’ın akrabası olarak tanıtılan Firdevs, bir anda kendini ağıtçı Hüseyin’in evlilik teklifinde buldu. Ağıtçı Hüseyin, eşi Günşıl’ı kaybettikten sonra ikinci evlilik girişimlerini sürdürüyor. Önce Sinem’e gönlünü kaptıran ancak dolandırılan Hüseyin, bu kez de Firdevs’e aşık oluyor. Oğlu Ramazan’ın karşı çıkmasına rağmen evlenme isteğinde diretip, Firdevs’i istemeye gidiyor. Ancak Firdevs, Münir Başkan ve Asuman’ın akrabası olduğu için, dünürler arasında komik ve gergin anlar yaşanıyor. Firdevs ile Hüseyin karakterlerinin ilerleyen bölümlerde yeni maceralara gireceği tahmin ediliyor.

Gönül Dağı Firdevs’in Gerçek Adı Ne?

Gönül Dağı Firdevs karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Ayşe Hande Gençosman’dır. 1989 yılında İstanbul’da doğan Gençosman, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapan Gençosman, daha önce Bir Zamanlar Çukurova, Kalk Gidelim, Kırgın Çiçekler, Hayat Şarkısı, Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi yapımlarda rol almıştır. Gençosman, aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.

Gönül Dağı Firdevs Nereli, Kaç Yaşında?

Gönül Dağı Firdevs, dizide Münir Başkan ve Asuman’ın akrabası olarak tanıtıldığı için, onlar gibi Eskişehirli olduğu düşünülebilir. Ancak Firdevs’in dizideki doğum yeri ve yaşı henüz belli değildir. Gerçek hayatta ise, Firdevs’i canlandıran Ayşe Hande Gençosman, İstanbullu’dur ve 32 yaşındadır.

Gönül Dağı Firdevs’in Sosyal Medya Hesapları

Gönül Dağı Firdevs, dizide yeni bir karakter olduğu için, henüz sosyal medya hesapları açılmamıştır. Ancak Firdevs’i canlandıran Ayşe Hande Gençosman, sosyal medyada aktif bir oyuncudur. Gençosman, Instagram’da @aysehandegencoman, Twitter’da @aysehandegencom ve Facebook’ta @aysehandegencomanofficial hesaplarını kullanmaktadır. Gençosman, bu hesaplarda hem dizideki hem de özel hayatındaki fotoğraf ve videolarını paylaşmaktadır. Gençosman’ın Instagram’da 1.1 milyon, Twitter’da 16 bin, Facebook’ta ise 10 bin takipçisi bulunmaktadır.

(Saim Tunçman)

Paylaş