Gider’den MHP İl Başkanı İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, MHP Çanakkale İl Başkanlığına atanan Hakan İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

160

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, MHP Genel Merkezi tarafından MHP Çanakkale İl Başkanlığına ataması yapılan Hakan İmamoğlu’na parti binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gider, ziyarette yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin il başkanlığa Hakan İmamoğlu’nun atamasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bunun bir bayrak değişimi olduğunu ifade eden Gider, sözlerine şöyle devam etti: “Ali başkanın, Çanakkale’de geçtiğimiz zorlu süreçte en iyi şekilde görevini yerine getirdiğine inanıyoruz ve yine inanıyoruz ki Hakan başkan da ondan aldığı görevi dahi iyi şekilde yürütecektir. Çünkü her görev alan, bir öncekinden daha iyi şeyler yapmalıdır ki hayat devam edebilsin, gelişme devam edebilsin.”

AK Parti ve MHP arasında 2015 yılında başlayan bir ittifak süreci olduğunu ve bugün bu ittifakın en zorlu dönemlerinin yaşandığını belirten Gider, “Çünkü dünya her zamankinden daha sıcak, bölgemiz her zamankinden daha hareketli ve tehlikeli. Bu tip dönemlerde biz, birlik beraberlik içeresinde devam etmek zorundayız ki dünyaya, düşmana gücümüzü gösterebilelim. Bu süreçte gerek Çanakkale’de gerek Türkiye’de inanıyorum ki Cumhur İttifakı gelişerek ve büyüyerek devam edecektir. Bu da bu kadrolarla gerçekleştirecektir. Çok kısa bir süre önce AK Parti’de bir görev değişimi oldu. Yeni ekipler, yeni heyecan…Çanakkale’miz ve ülkemiz için iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş