Genç kadın çiftçi Selci’ye hediye takdim edildi

Gelibolu'da tarımsal üretime katkı sağlayan genç kadın çiftçi Nida Elif Selci, "Anadolu'nun Yüreğine Dokunanlar" programında başarılarıyla yer aldı. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Selci'yi tebrik ederek hediyesini takdim etti.

195

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gelibolu’da büyükbaş süt hayvancılığı, küçükbaş hayvancılık ve arıcılık yaparak tarımsal üretime katkı sağlayan genç kadın çiftçi Nida Elif Selci’ye başarılarından dolayı hediye takdim etti.

Müdürlükten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Köyünü terk etmeden, büyükbaş süt hayvancılığı, küçükbaş hayvancılık ve arıcılık yapan, hayvanlarının yem ihtiyaçlarını kaba yem üreterek kendisi karşılıyan ve tarımsal üretime katkı sağlayan, Gelibolu'lu genç kadın çiftçimiz Nida Elif Selci'nin konuk olduğu Tarım TV'de yayınlanan "Anadolu'nun Yüreğine Dokunanlar" programını üreticimizle birlikte izledik. Tüm hedeflerinde tarım ailesi olarak yanında olduğumuz genç çiftçimize yapmış oldugu katkılardan dolayı teşekkür ederek, hediyesini takdim ettik. Genç Çiftçimize Üretimi Bol ve Başarılı Yıllar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş