Galatasaray’ın ilk 11’i belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Avrupa arenasında kaderini belirleyecek bir mücadeleye çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip, İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelecek.

556

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda sezonun en kritik maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip, İsviçre'nin Young Boys takımı ile oynayacağı rövanş maçında sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu önemli mücadelede iki takımın da ilk 11'leri açıklandı.

Galatasaray'ın İlk 11'i

Bu önemli maçta Galatasaray’ın sahaya çıkacak ilk 11’i belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk, kalede her zamanki gibi tecrübeli isim Fernando Muslera'ya görev verdi. Defans hattında Barış Alper, Nelsson, Kaan ve Köhn yer alıyor. Orta sahada ise Torreira, Sara, Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu forma giyecek. Forvet hattında ise Icardi ve Batshuayi gol arayacak.

Young Boys'un İlk 11'i

İsviçre temsilcisi Young Boys ise sahaya şu kadro ile çıkacak: Kalede Keller, defansta Blum, Fanvoula, Zoukrou ve Hadjam. Orta sahada Monteiro, Lauper, Niasse ve Colley görev alacak. İleri uçta ise Camara ve Ugrinic forma giyecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş