Farklı Ama Eşit Projesi’nin ilk ziyareti Çanakkale’de!

Avrupa Birliği Erasmus+ okul eğitiminde küçük ölçekli ortaklıklar KA210 programı kapsamında hibe alan "Different But Equal" (Farklı Ama Eşit) adlı projenin ilk ziyareti Çanakkale'de düzenlendi.

758

Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar KA210 Programı kapsamında hibe alan ve okulların kapsayıcı eğitime yönelik kapasitelerinin geliştirilerek öğrencilerin okul faaliyetlerine katılımının arttırılması, öğretmen ve öğrenciler arasında kültürlerarası becerilerin geliştirilmesini hedefleyen "Different but Equal" (Farklı ama Eşit) adlı projenin ilk ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret, Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Öğretmeni Sevilay Ergin rehberliğinde Romanya, Makedonya ve Bulgaristan ortakların katılımıyla İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ın makamında düzenlendi. Ziyarete, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven katılım sağladı.

Ziyarette proje ortakları ile görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Romanya, Makedonya ve Bulgaristan’dan gelen proje ortaklarına hediye takdiminde bulunan Yılmaz, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş