Erşan Kuneri 2. Sezonla Geri Dönüyor! 84 Yaşındaki Efsane Yönetmen Bizi Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Erşan Kuneri geri dönüyor! 80'lerin sinema dünyasının efsane yönetmeni, kendi hayatını anlatıyor. 10 Ekim'de sadece Netflix'te!

492

Cem Yılmaz imzası taşıyan, Türk sinemasının unutulmaz karakteri Erşan Kuneri, 2. sezonuyla ekranlara dönüyor! 84 yaşına basan efsane yönetmen, bu kez kendi hayatını ve sinema macerasını anlatarak bizi nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. Erşan Kuneri’nin rengarenk dünyasına yeni katılan isimlerle birlikte, 10 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan yeni sezonda neler yaşanacak, merakla bekleniyor.

Cem Yılmaz'ın yaratıcılığını üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 84 yaşına basan Erşan Kuneri, bu kez kendi hayat hikayesini anlatarak bizi 80'lerin renkli sinema dünyasına götürüyor. Emekliliğinin keyfini sürerken, hayatını konu alan bir röportaj teklifi alan Erşan Bey, geçmişin tozlu sayfalarını karıştırmaya başlıyor. Ortağı, eski oyuncuları ve yeni yeteneklerle birlikte hayata geçirdiği birbirinden farklı filmlerle dolu bir kariyere sahip olan Erşan Kuneri, izleyicilere Türk sinemasının unutulmaz anılarını yaşatacak.

Yeni Yüzler, Eski Dostlar

Erşan Kuneri'nin yeni sezonunda, kadroya birçok yeni isim katıldı. Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu gibi başarılı oyuncular, Erşan Kuneri'nin renkli dünyasına renk katacak. Dizinin ilk sezonunda olduğu gibi, Cem Yılmaz'a Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar gibi isimler de eşlik ediyor.

10 Ekim'de Netflix'te

Erşan Kuneri'nin ikinci sezonu, 10 Ekim'de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak. Dizinin merakla beklenen yeni sezonunda, Erşan Kuneri'nin hayatı, filmleri ve Türk sinemasının altın yılları ekrana gelecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş