Eğritaş sahili temizleniyor

Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eğritaş Sahili'nde yosunlar ve atıkların temizliği için çalışmalar başladı.

1444

Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eğritaş Sahili'nde yoğun bir çalışma yaparak yosunlar ve atıkların temizliğini gerçekleştirdi. Bu çalışma, yaz aylarında kentin sıcaklığından bunalan vatandaşların ilçeye yakın sahillere akın ederek serinleme ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı olan halka açık yerler.

"Vatandaşlarımız biraz daha dikkatli olsunlar"

Bunlardan biride Eğritaş. Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Eğritaş Sahili'nde kapsamlı bir temizlik yaptı. Eğritaş Sahilinde denizden karaya vuran yosunlar ve vatandaşları çevreye bıraktıkları çevresel atıkları temizleyen belediye yetkilileri; “Yaz aylarında sahil kesiminde vatandaşlarımızın yoğunluğu var. Belediye olarak bu ve bunun gibi yerlere itina gösteriyoruz. Sahillerimizin temiz ve daha güzel görülmesi için vatandaşlarımız biraz daha dikkat etmeliler” dedi.

“Daha temiz yaşanabilir bir Gelibolu”

Gelibolu Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Araç filomuza sahil temizliğini yapacak yeni araçlar kattık. Bünyemize yeni katılan bu araç sayesinde bundan sonra düzenli olarak plajlarımızda temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdüreceğiz. Daha temiz ve yaşanabilir bir Gelibolu için çaba gösteriyoruz. Yeni traktörümüzün desteğiyle, sahilimizin düzenli olarak temizlenmesini ve bakımlarının yapılmasını sağlayacağız. Temiz ve yaşanılabilir bir Gelibolu için hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş