Dr. Aktaş "İlaçsız Yaşam"ı anlatacak

Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale’ye gelecek olan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, “İlaçsız Yaşam” başlıklı sunumunda, sağlıklı yaşamın temel ilkelerini ve bitkisel tedavi yöntemlerini katılımcılara aktaracak.

386

Önleyici hekimlik bakışıyla önemli sağlık sorunlarına değinen ve sağlıklı yaşam üzerine yazdığı sekiz kitabıyla okuyucularına rehberlik eden Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale’ye gelecek. “İlaçsız Yaşam” başlıklı sunumunda, sağlıklı yaşamın temel ilkelerini ve bitkisel tedavi yöntemlerini katılımcılara aktaracak olan Dr. Aktaş, doğru beslenmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Türkiye Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Çanakkale’de gerçekleşecek etkinlik, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde yapılacak. Dr. Aktaş, konuşmasında, hastalıkların önlenmesinde sağlıklı beslenmenin rolünü aktaracak, fitoterapinin sağlık üzerindeki iyileştirici gücünü anlatacak.

Bağışıklık sisteminin önemini sürekli vurgulayan Dr. Ümit Aktaş konuşmasında, hastaya zarar vermeden tedavi etmenin en etkin yolu olarak belirttiği fitoterapi hakkında da bilgiler paylaşacak, katılımcılara günlük hayatlarında kolaylıkla uygulayabilecekleri, bağışıklık sistemlerini güçlendirecek doğru beslenme ve sağlıklı yaşam adımlarını aktaracak. Katılımcılar, doğru beslenme ve fitoterapinin insan sağlığı üzerindeki iyileştirici gücünü yakından öğrenme fırsatı bulacak. Dr. Ümit Aktaş, etkinlikte katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Etkinlik, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında ücretsiz olarak düzenlenecek ve herkesin katılımına açık olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş