Dilek Taşı Oyuncuları Kimler? Dizinin Konusu Nedir?

Dilek Taşı, Kanal D’nin yeni dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi merak ediliyor. İşte Dilek Taşı hakkında bilmeniz gerekenler…

1177

Dilek Taşı, bir ailenin hayatını değiştiren bir dilek taşının etrafında gelişen olayları anlatıyor. Rüçhan Rona, kocası Aras Rona ve kızları Sevda Rona ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün, Rüçhan’ın eski arkadaşı Asuman Kutlu, onlara bir dilek taşı hediye eder. Bu taş, dilekleri gerçekleştiren sihirli bir güce sahiptir. Ancak her dileğin bir bedeli vardır. Rüçhan ve ailesi, dilek taşı sayesinde hem hayallerine kavuşacak hem de büyük sınavlar verecektir.

Dilek Taşı Oyuncuları

Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. Dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş, Özge Özberk ve Teoman Kumbaracıbaşı paylaşıyor. Dizide ayrıca Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Ahmet Mark Somers ve Afra Karagöz gibi oyuncular da rol alıyor. İşte Dilek Taşı oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler:

  • Salih Bademci: Dizide Sinan Rona karakterini canlandıran Salih Bademci, 1984 doğumlu bir oyuncu. Bademci, daha önce Kuzey Güney, Karadayı, Vatanım Sensin, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde rol almıştır.
  • Hazal Subaşı: Dizide Cemre Yılmaz karakterini canlandıran Hazal Subaşı, 1996 doğumlu bir oyuncu ve model. Subaşı, 2016 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olmuştur. Subaşı, daha önce Adını Sen Koy, Bizim Hikaye, Zalim İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.
  • Ozan Dolunay: Dizide Kenan Şanlı karakterini canlandıran Ozan Dolunay, 1991 doğumlu bir oyuncu. Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Dolunay, daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı, Söz, Yeni Hayat gibi dizilerde rol almıştır.
  • Perihan Savaş: Dizide Macide Rona karakterini canlandıran Perihan Savaş, 1955 doğumlu bir oyuncu. Savaş, 1970 yılından bu yana 120’den fazla filmde rol almıştır. Savaş, daha önce Süper Baba, Yaprak Dökümü, Karadayı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.
  • Özge Özberk: Dizide Rüçhan Rona karakterini canlandıran Özge Özberk, 1976 doğumlu bir oyuncu. Özberk, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve MSM Tiyatro Bölümü mezunudur. Özberk, daha önce Bana Bir Şeyhler Oluyor, Yedi Numara, Avrupa Yakası, Aşkın Bedeli gibi dizilerde rol almıştır.
  • Teoman Kumbaracıbaşı: Dizide Aras Rona karakterini canlandıran Teoman Kumbaracıbaşı, 1977 doğumlu bir oyuncu. Kumbaracıbaşı, İTÜ Gemi İnşaatı Mühendisliği ve Craft Oyunculuk Atölyesi mezunudur. Kumbaracıbaşı, daha önce Yazı Tura, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Şahsiyet gibi yapımlarda rol almıştır.

Dilek Taşı Hakkında Merak Edilenler

Dilek Taşı dizisinin senaryosunu kim yazıyor?

Dilek Taşı dizisinin senaryosunu, daha önce Kırgın Çiçekler, Elif, Yemin gibi dizilerin senaryosunu yazan Nazmiye Yılmaz yazıyor.

Dilek Taşı dizisinin yönetmeni kim?

Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda, daha önce Kuzey Yıldızı, Yasak Elma, Hayat Şarkısı gibi dizileri yöneten Cem Karcı oturuyor.

Dilek Taşı dizisinin yapımcısı kim?

Dilek Taşı dizisinin yapımcılığını, daha önce Kırgın Çiçekler, Elif, Yemin gibi dizileri yapmış olan Süreç Film üstleniyor.

Dilek Taşı dizisinin müzikleri kimin?

Dilek Taşı dizisinin müziklerini, daha önce Kuzey Güney, Karadayı, Vatanım Sensin gibi dizilerin müziklerini yapmış olan Toygar Işıklı besteliyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş