Damla Ersubaşı Öldü Mü? Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı’nın Hayatı

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, sosyal medyada yayınladığı bir videoyla gündeme geldi. Ersubaşı, video görüntüsünde uyuşturucu ve kumar bağımlılığı itiraflarında bulundu. Peki, Damla Ersubaşı öldü mü? Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? İşte, Damla Ersubaşı hakkında merak edilenler…

10586

Damla Ersubaşı, 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisinde çocuk oyuncu olarak rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırdı ve bu rolle küçük yaşta ünlendi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. 2016-2020 yılları arasında Mustafa Can Keser ile evli kaldı. İki kız çocuğu olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada yayınladığı bir videoyla gündeme geldi. Ersubaşı, video görüntüsünde uyuşturucu ve kumar bağımlılığı itiraflarında bulundu. Damla Ersubaşı öldü mü? Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? İşte, Damla Ersubaşı hakkında merak edilenler…

Damla Ersubaşı Öldü Mü?

Hayır, Damla Ersubaşı ölmedi. Damla Ersubaşı öldü mü? sorusu, sosyal medyada yayınladığı videoyla gündem olan Ersubaşı’nın hayranları tarafından merak edildi. Ersubaşı, video görüntüsünde uyuşturucu ve kumar bağımlılığı itiraflarında bulundu. Ersubaşı, bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını söyledi. Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser’in kendisini bu konuyla tehdit ettiğini ve şiddete maruz kaldığını da iddia etti. Ersubaşı’nın bu videoyu neden yayınladığı ise bilinmiyor.

Damla Ersubaşı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi Kim?

Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 6 yaşındayken Yılan Hikayesi dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırdı ve bu rolle küçük yaşta ünlendi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. Her Halimle Sev Beni dizisinde Zeynep, Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı. Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programında da asistanlık yaptı. 2016-2020 yılları arasında iş insanı Mustafa Can Keser ile evli kaldı. 2017 yılında Zehra ve 2019 yılında Zeynep Nisa adlarında iki kız çocuk dünyaya getirdi. Damla Ersubaşı, 2023 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. 1.66 metre boyunda, 55 kilo ve ikizler burcudur.

Damla Ersubaşı Nasıl Zayıfladı?

Damla Ersubaşı, hamilelik sonrası aldığı fazla kiloları mide küçültme ameliyatıyla verdi. 2018’de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo veren Ersubaşı, estetik ameliyat olduğunu da söyledi. Ersubaşı, geçirdiği operasyonları şöyle anlattı: "Elmacık kemiğime, burnuma, dudağıma ve çene ucuma dolgu yaptırdım. Botoksum da var. Sanırım 30 yaşıma iki kala, tribe girdim."

(Esra Güller)

Paylaş