Cuma Pazarı'nda alışveriş yoğunluğu kıyafetlerde!

Çanakkale Cuma Pazarı, her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerini bekledi. Vatandaşlar, haftalık alışverişini tamamlamak için pazarı tercih ediyor. Cuma Pazarı’nda en çok yoğunluk ise, kıyafet bölümünde görülüyor.

704

Çanakkale Cuma Pazarı, bu hafta da vatandaşların alışveriş için tercih ettiği yerlerden biri oldu. Taze ve uygun fiyatlı sebze ve meyveler için pazar yeri tercih edilirken alım gücünün azalmasından dolayı kent sakinleri daha az ürün almak zorunda kalıyor. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber, meyvelerde beklenen düşüşün yaşanmaması alıcıları zorluyor. Pazarda en çok yoğunluğun yaşandığı yer ise kıyafet bölümü oldu.

Erik fiyatları düşüyor

Yaz mevsiminin her geçen gün kendisini daha çok hissettirmesiyle beraber, erik yavaş yavaş düşmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda kilosu 50 TL’den satılan erik, bu hafta 30 TL’ye kadar geriledi.

Pazar yerinde yoğunluk kıyafette!

Meyve ve sebze fiyatlarının yanında, kıyafet bölümü pazarda en çok ilgi gören yerlerden oldu. Kıyafet tezgahlarında uygun fiyatlı ürün bulmak için kentliler tezgahlarda yoğunluk oluşturdu. Kıyafetler ise, en ucuz 30 TL’den başlarken, fiyat aralığı tezgahlara göre değişiklik gösterdi.

Cuma Pazarı'nda sebze fiyatları:

Patates: 20 TL

Soğan: 20 TL

Salatalık: 25 TL

Biber: 30 TL

Domates: 25 TL

Cuma Pazarı'nda meyve fiyatları:

Yeni Dünya: 60 TL

Muz: 50 TL

Erik: 30 TL

Çilek: 50 TL

Çanakkale Cuma Pazarı'nda bu hafta neler var? 17 Mayıs 2024

(ESRA GÜLLER)
Paylaş