Çocukların keşif dolu yazı

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nin renkli dünyasına hoş geldiniz! Yaz Etkinlikleri Programı, müzikten robotik maker'a, ekolojiden tasarıma kadar geniş bir yelpazede çocukları bekliyor.

3365

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından, çocukların kendi potansiyellerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açmak amacı ile düzenlenen "Yaz Etkinlikleri Programı" çocukların yoğun ilgisi ile başladı.

Yaratıcııklarını keşfedecekler birlikte üretecekler

Çocuklara müzikten robotik maker'a, ekolojiden tasarıma, ileri dönüşüm etkinliklerinden yaz masallarına, kütüphane etkinliklerinden yaz filmlerine kadar farklı birçok disiplinle tanışma fırsatı sunan Çocuk Kültür Evi Yaz Etkinlikleri programı, tüm çocuklara yaratıcılıklarını keşfedecekleri, birlikte üretmenin keyfini yaşayacakları renkli bir program sunuyor.

Öğrenme keyfini yaşamaları için harika bir fırsat

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından düzenlenen Yaz Etkinlikleri Programı, 2 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve temmuz ayı boyunca devam edecek. Program, her Salı günü 1-2. sınıf yaş gruplarına, her Çarşamba günü 3-4. sınıf yaş gruplarına, ve her Perşembe günü de 5. sınıf ve üstü yaş gruplarına yönelik özel etkinlikler sunuyor. Ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinlikler, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeleri ve birlikte öğrenmenin keyfini yaşamaları için harika bir fırsat sağlıyor. Programın son günü ise 31 Temmuz 2024.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş