CHP İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Sürpriz İsimleri!

CHP, 2024 yerel seçimleri için İstanbul’un 14 ilçesinde belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP’nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları listesinde, mevcut başkanların yanı sıra yeni yüzler de yer aldı. İşte CHP’nin İstanbul’da gösterdiği belediye başkan adayları ve hakkındaki son gelişmeler!

1906

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi partiler, aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. CHP, 209 il ve ilçede belediye başkan adaylarını duyurdu. CHP’nin açıkladığı adaylar arasında, İstanbul’un 14 ilçesinde yarışacak isimler de belli oldu. CHP, İstanbul’da mevcut başkanlardan 9’unu yeniden aday gösterirken, 5 ilçede ise yeni isimlere şans verdi. CHP’nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları listesi, hem parti içinde hem de kamuoyunda büyük ilgi gördü. Peki, CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları kimler? CHP’nin İstanbul’da gösterdiği belediye başkan adayları hakkında neler biliniyor? İşte CHP’nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları ve hakkındaki son gelişmeler!

CHP’nin İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Listesi

CHP, İstanbul’un 14 ilçesinde belediye başkan adaylarını şu şekilde açıkladı:

Kartal: Gökhan YükselGökhan Yüksel, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Kartal belediye başkan adayı olmuş ve yüzde 63,6 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Yüksel, 2024 yerel seçimlerinde de CHP’nin Kartal belediye başkan adayı olarak gösterildi. Yüksel, Kartal’da yaptığı çalışmalarla hem partisi hem de vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Maltepe: Esin KöymenEsin Köymen, CHP’nin Maltepe belediye başkan adayı olarak açıklandı. Köymen, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Maltepe belediye meclis üyesi seçilmişti. Köymen, Maltepe belediyesinde başkan yardımcılığı ve grup başkanvekilliği görevlerini yürütüyordu. Köymen, Maltepe’de sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek istediğini söyledi.

Sultanbeyli: Ayhan KoçAyhan Koç, CHP’nin Sultanbeyli belediye başkan adayı olarak duyuruldu. Koç, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Sultanbeyli ilçe başkanı seçilmişti. Koç, Sultanbeyli’de CHP’nin oy oranını artırmak için çalıştığını belirtti. Koç, Sultanbeyli’de eğitim, sağlık, ulaşım, çevre ve sosyal politikalar alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Küçükçekmece: Kemal ÇebiKemal Çebi, CHP’nin Küçükçekmece belediye başkan adayı olarak ilan edildi. Çebi, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Küçükçekmece belediye başkan adayı olmuş ve yüzde 50,2 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Çebi, 2024 yerel seçimlerinde de CHP’nin Küçükçekmece belediye başkan adayı olarak gösterildi. Çebi, Küçükçekmece’de yaptığı çalışmalarla hem partisi hem de vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Arnavutköy: Tekin ArasTekin Aras, CHP’nin Arnavutköy belediye başkan adayı olarak açıklandı. Aras, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Arnavutköy belediye meclis üyesi seçilmişti. Aras, Arnavutköy belediyesinde grup başkanvekilliği görevini yürütüyordu. Aras, Arnavutköy’de kentsel dönüşüm, tarım, turizm, kültür ve sanat alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini söyledi.

Bağcılar: Cem KılıçCem Kılıç, CHP’nin Bağcılar belediye başkan adayı olarak duyuruldu. Kılıç, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Bağcılar ilçe başkanı seçilmişti. Kılıç, Bağcılar’da CHP’nin oy oranını artırmak için çalıştığını belirtti. Kılıç, Bağcılar’da eğitim, sağlık, ulaşım, çevre ve sosyal politikalar alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Beylikdüzü: Mehmet Murat ÇalıkMehmet Murat Çalık, CHP’nin Beylikdüzü belediye başkan adayı olarak ilan edildi. Çalık, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Beylikdüzü belediye başkan adayı olmuş ve yüzde 73,9 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Çalık, 2024 yerel seçimlerinde de CHP’nin Beylikdüzü belediye başkan adayı olarak gösterildi. Çalık, Beylikdüzü’nde yaptığı çalışmalarla hem partisi hem de vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Büyükçekmece: Hasan AkgünHasan Akgün, CHP’nin Büyükçekmece belediye başkan adayı olarak açıklandı. Akgün, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Büyükçekmece belediye başkan adayı olmuş ve yüzde 54,8 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Akgün, 2024 yerel seçimlerinde de CHP’nin Büyükçekmece belediye başkan adayı olarak gösterildi. Akgün, Büyükçekmece’de yaptığı çalışmalarla hem partisi hem de vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Esenler: Hasan DalkıranHasan Dalkıran, CHP’nin Esenler belediye başkan adayı olarak duyuruldu. Dalkıran, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Esenler belediye meclis üyesi seçilmişti. Dalkıran, Esenler belediyesinde grup başkanvekilliği görevini yürütüyordu. Dalkıran, Esenler’de kentsel dönüşüm, tarım, turizm, kültür ve sanat alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini söyledi

Sultangazi: Ferhat EpözdemirFerhat Epözdemir, CHP’nin Sultangazi belediye başkan adayı olarak açıklandı. Epözdemir, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Sultangazi belediye meclis üyesi seçilmişti. Epözdemir, Sultangazi belediyesinde grup başkanvekilliği görevini yürütüyordu. Epözdemir, Sultangazi’de kentsel dönüşüm, tarım, turizm, kültür ve sanat alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini söyledi.

Şişli: Resul Emrah ŞahanResul Emrah Şahan, CHP’nin Şişli belediye başkan adayı olarak duyuruldu. Şahan, 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Şişli ilçe başkanı seçilmişti. Şahan, Şişli’de CHP’nin oy oranını artırmak için çalıştığını belirtti. Şahan, Şişli’de eğitim, sağlık, ulaşım, çevre ve sosyal politikalar alanlarında projelerini hayata geçirmek istediğini ifade etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş