Çevre Beratı Ödülü Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Lisesi'ne

Sıfır atık yarışmasında "İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne çevre beratı ödülü takdim edildi.

1891

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Çanakkale ilinde gerçekleştirilen yarışmada, Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir başarı elde etmiştir. Okul, sıfır atık konusunda iç ve dış alanlarda yürüttüğü başarılı uygulamalarıyla "En İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde Çanakkale İl Birincisi olan Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde ettiği başarı ile Çanakkale’yi Milli Eğitim Bakanlığı düzeyinde temsil etme hakkı kazandı.

Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çevre Beratı ödülüne layık görülerek, gösterdiği üstün performans nedeniyle Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Şube Müdürü Cengiz Yılmaz eşliğinde okul müdürü Bahar Topçu Çelik’e teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş