Çanakkale'de "Çocuk Koruma" eğitimi

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 9 Temmuz Salı günü Şehit Yakınları ve Gazi Evinde "Çocuk Koruma Alanında Karar Destek Mekanizmaları Değerlendirme Çerçevesi Eğitimi Programı" kapsamında önemli bir eğitim programı düzenledi.

784

Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 9 Temmuz Salı günü Şehit Yakınları ve Gazi Evinde önemli bir eğitim programına ev sahipliği yaptı. "Çocuk Koruma Alanında Karar Destek Mekanizmaları Değerlendirme Çerçevesi Eğitimi Programı" kapsamındaki bu eğitim, çocuk koruma alanında çalışan personelin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir eğitim programı düzenledi.

Bakanlık Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğinde düzenlenen eğitim programına, İl Müdürlüğü ve kuruluşlarımızda "Çocuk Koruma" alanında görev yapan personeller katıldı. Eğitime ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Çanakkale İl Müdürlüğü'nden resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bakanlığımız Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğinde "Çocuk Koruma Alanında Karar Destek Mekanizmaları Değerlendirme Çerçevesi Eğitimi Programı" kapsamında Şehit Yakınları ve Gazi Evinde gerçekleştirilen III. Grup Eğitimine, İl Müdürlüğümüz ve kuruluşlarımızda "Çocuk Koruma" alanında görev yapan personelimiz katıldı.” ifadesine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş