Çanakkale Belediyesi'nin projesi finalde

Çanakkale Belediyesi “Atık Suların Arıtılmasında GES ile Sürdürülebilir Enerji Yönetimi” projesi ile finale yükseldi.

294

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen “Sürdürülebilirlik Ödülleri” yarışmasında Çanakkale Belediyesi “Atık Suların Arıtılmasında GES ile Sürdürülebilir Enerji Yönetimi” projesi ile finale yükseldi.

Çanakkale Belediyesi resmi sitesi üzerinden konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Çeşitli çevre ve sürdürülebilirlik projeleri kategorilerinde düzenlenen yarışmada “Enerji Yönetimi” kategorisinde yarışmaya katılan Çanakkale Belediyesi, enerji yönetimi konusunda ülkenin önde gelen firmaları ile birlikte finale kalan tek belediye olma başarısını da gösterdi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce atık suyun arıtılmasında yenilenebilir enerji kaynaklarının tercih edilmesi ile karbon ayak izinin azaltılması ve çevre dostu enerji kaynaklarının kullanılmasın yaygınlaştırılması konusunda örnek olan Çanakkale Belediyesi, Çanakkale'nin yenilenebilir enerji üretiminde lider konumunu pekiştirmek ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamak amacı ile yeni projeler üretmeye devam edecek.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen yarışma sonuçları 17 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek olan ödül töreni ile açıklanacak."

(BÜLTEN)
Paylaş