Bugün Kimin Maçı Var?

Futbolseverler, 8 Temmuz Pazartesi akşamı heyecana hazır olun! Avrupa'nın farklı liglerinden ve milli takımlardan keyifli karşılaşmalar sizleri bekliyor.

1410

Avrupa'da futbol heyecanı 8 Temmuz Pazartesi günü de devam ediyor! Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve milli maçlar olmak üzere birçok ligde heyecan dolu karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor.

Bu akşam hangi maçlar var?

  • 20:00: Norrköping - Djurgarden (İsveç Allsvenskan)
  • 20:00: Vasteras SK - Hacken (İsveç Allsvenskan)
  • 18:00: Oulu - SJK Seinajoki (Finlandiya Veikkausliiga)
  • 18:00: Inter Turku - FC Lahti (Finlandiya Veikkausliiga)
  • 20:00: Stromsgodset - Sandefjord (Norveç Eliteserien)
  • 20:00: Kristiansund - Fredrikstad (Norveç Eliteserien)

Bu maçlarda neler olacak?

Norrköping ve Djurgarden, İsveç Allsvenskan'da zirve mücadelesi verecek. İki takım da son haftalarda iyi durumda ve bu maçta üç puan için ter dökecekler.

Vasteras SK ve Hacken, İsveç Allsvenskan'da ligde kalma mücadelesi verecek. İki takım da son haftalarda zorluk yaşıyor ve bu maçta puan almaları çok önemli.

Oulu ve SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga'da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecek. İki takım da son haftalarda iyi durumda ve bu maçta üç puan için ter dökecekler.

Inter Turku ve FC Lahti, Finlandiya Veikkausliiga'da ligde kalma mücadelesi verecek. İki takım da son haftalarda zorluk yaşıyor ve bu maçta puan almaları çok önemli.

Stromsgodset ve Sandefjord, Norveç Eliteserien'da orta sıralarda yer almak için mücadele edecek. İki takım da son haftalarda istikrarsız bir performans sergiliyor ve bu maçta üç puan için ter dökecekler.

Kristiansund ve Fredrikstad, Norveç Eliteserien'da ligde kalma mücadelesi verecek. İki takım da son haftalarda zorluk yaşıyor ve bu maçta puan almaları çok önemli.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş