Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: Korku, Dram ve Komedi Dolu Bir Seçki

Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında izleyicileri birbirinden farklı türlerde tam 9 yeni film bekliyor. 30 Ağustos Cuma gününden itibaren gösterime giren filmler, her yaş grubuna ve zevke hitap ediyor.

1820

Bu hafta sinemaseverleri birbirinden farklı türlerde dokuz yeni film bekliyor. 30 Ağustos Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler, korkudan komediye, romantik dramdan maceraya kadar geniş bir yelpazede sunuluyor.

Korku ve Bilim Kurgu Sevenler İçin: Sizi Dinliyor

Korku ve bilim kurgu türündeki "Sizi Dinliyor", devrim niteliğindeki AIA adlı dijital aile asistanını test etmek üzere seçilen bir ailenin başından geçen olayları anlatıyor. James Moran ve Chris Weitz’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde John Cho, Katherine Waterston ve Havana Rose Liu yer alıyor.

Aksiyon ve Eğlence Dolu Bir Yarışma: Oyunda Kal: Eğlence Arenası

İlker Savaşkurt’un yönettiği aksiyon ve komedi türündeki "Oyunda Kal: Eğlence Arenası", ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda yarışacak olan on iki gencin büyük ödül için verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Tatil planları değişen gençler, kıyasıya bir rekabetin ortasında yazın tadını çıkarmaya çalışıyor.

Romantik Bir Hafta Sonu Hikayesi: Aşka Düşmek

İskoçya ve Londra arasında geçen "Aşka Düşmek", Kira ve Ian’ın bir hafta sonunda tanışmalarını ve bu tanışmanın ardından gelişen romantik aşk hikayesini anlatıyor. Aylin Tezel’in yönettiği bu dram ve romantik türdeki filmin başrollerinde Mike Noble, Aylin Tezel ve Chris Fulton bulunuyor.

Gerilim ve Korku: Sevgilim Kaç

"Sevgilim Kaç", bir seri katilin acımasız cinayet çılgınlığına dönüşen çarpık bir tek gecelik ilişkiyi konu alıyor. J.T. Mollner’in yönettiği bu gerilim dolu filmde, Willa Fitzgerald, Kyle Gallner ve Barbara Hershey başrolleri paylaşıyor.

Aile ve Macera Dolu Bir Animasyon: Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi

Sophie Roy’un yönettiği "Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi", genç kelebekler Patrick ve Jennifer ile tırtıl Marty’nin heyecan dolu macerasını konu ediyor. Monark kelebeklerinin göç hikayesinde, küçük dostlarımız büyük bir cesaretle arkadaşlarını kurtarmaya çalışıyorlar. Tatiana Maslany, Mena Massoud ve Lucinda Davis’in seslendirdiği film, ailecek izlenebilecek bir animasyon olarak dikkat çekiyor.

Komedi Rüzgarı: Kar Masalı

Komedi türündeki "Kar Masalı", yönetmen Erkan Özcan’ın imzasını taşıyor. Filmde Aslı Bekiroğlu, Tuna Arman, Ahmet Kayakesen gibi isimler rol alıyor. Kar tatili sırasında yaşanan komik olaylar ve karakterlerin sıcak hikayeleri izleyiciyi kahkahaya boğacak.

Komedi ve Psikolojik Dram: Eşimin Eski Eşi

"Eşimin Eski Eşi", tehlikeli bir suçlu olan bir mahkumun raporunu yazmakla görevlendirilen bir psikiyatristin hikayesini anlatıyor. Psikiyatrist Youssef’in, raporu hazırlarken suçlu Taha ile arkadaş olması ve sonrasında eşinin Taha’nın eski eşi olduğunu öğrenmesiyle gelişen olaylar, filmin dramatik yapısını oluşturuyor. Moataz El Tony'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, Hesham Maged, Mohamed Mamdouh ve Amina Khalil rol alıyor.

Müzik ve Macera Tutkunları İçin: İvanushki: Son Tur

"İvanushki: Son Tur", çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye karar veren üç arkadaşın macerasını konu alıyor. Hayatları boyunca çılgınca bir şey yapmayan bu üç arkadaş, "Ivanushki International" hayranı olarak Güney Rusya turuna katılmaya karar verirler. Mark Gorobets’in yönettiği bu macera ve komedi türündeki filmde, Agata Mutsenietse, Anna Peskova ve Roman Kurtsyn başrolde yer alıyor.

Korku Sezonu Devam Ediyor: El Kafirun

Haftanın korku filmlerinden biri olan "El Kafirun", Fatih ve Selim adında iki arkadaşın, girdikleri bir köşkte karşılaştıkları paranormal olayları konu alıyor. Yönetmen Görkem Celiloğlu’nun elinden çıkan bu film, izleyicileri tüyler ürpertici bir deneyime davet ediyor. Ceren Gül Şahin, Tolga Bengü ve Muhammet Kınık’ın oynadığı film, korku sevenler için ideal bir seçenek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş