Atatürk Bilim ve Enerji Parkı açıldı

Kepez Atatürk Bilim ve Enerji Parkı ile TOKİ Ek Hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi. alanda kurulan Atatürk Bilim ve Enerji Parkı, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak 78 materyalden oluşuyor.

726

Kepez Atatürk Bilim ve Enerji Parkı ile TOKİ Ek Hizmet Binası açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve eşi Nefise Arslan'ın yanı sıra CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, önceki dönem Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

1.800 metrekare alanda kurulan Atatürk Bilim ve Enerji Parkında, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak 78 materyal ve her materyalin yanında, bilgi amaçlı yazılar bulunuyor. Mini futbol ve basketbol sahalarının da bulunduğu parkta ayrıca çocuklar için ayrı oyun alanı ile dinlenme bölümleri de bulunuyor.

Açılış töreninde birer konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz da Kepez beldesine kazandırılan bu parkın bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş