Abdullah Deniz'den Gönülleri Isıtan Ramazan Bayramı Kutlaması

Deniz'in sıcacık mesajı, Ramazan Ayı'nın manevi anlamını ve birlikte geçirilen zamanın önemini vurgulayarak, bayramın coşkusunu gönüllere taşıyor.

657

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Ramazan Bayramı öncesinde duygu dolu bir mesaj yayınladı ve gönülleri ısıtan sözlerle Çanakkale halkının bayramını kutladı. Deniz'in samimi ifadeleriyle dolu bu mesaj, birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtıyor. Deniz’in sıcacık mesajında şu ifadeler yer aldı.

Deniz "Toplumsal birliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğu en içten şekilde hissettiğimiz, manevi anlamda zengin bir Ramazan Ayı'nı daha geride bırakarak bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanların bir araya gelerek birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirmesi için en uygun zamanlardır. Bu özel günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını yaşamımızın her anında hissedebilmek, ortak amacımız olmalıdır. Bu düşüncelerle, Çanakkale Ticaret Borsası adına Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, herkese sağlık ve esenlikler temenni ediyorum" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş