17 Eylül 2024 Salı Burç Yorumları

17 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

1031

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yüzleşmeler, üstlenilmesi gereken sorumluluklar ve uzun uzadıya gelişecek konuşmalar sizi bekliyor bugün. Her şeyi bir gün içinde halletmeniz gerekebilir. Zaman zaman kaldırabileceğinizden de fazla yük altında olduğunu hissedebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Çalışma hayatınızın yoğunluğundan özel hayatınıza yeteri kadar vakit ayıramıyor olmaktan şikayetçisiniz. Birkaç gün daha bu yoğun tempo devam edecek. Sorumluluklarınız ve vermeniz gereken hesaplar artacak.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sizi aslında hiç de içinde olmak istemeyeceğiniz türden ortamlar bekliyor olabilir. Bu durumun meydana geleceğini öngörmüş ancak engellemek için elinizden bir şey gelmediği için durumu idare etmekten başka bir şey yapamayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Her ne kadar sizin için bir devir kapanmış olsa da bambaşka kapıların ardına kadar açıldığını göreceksiniz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızın yanlış yönde adım atmanıza neden olmasına izin vermeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Çalışma yaşamınızın yoğunluğu kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir. Bugünün sonunda kendinize biraz vakit ayırabilir, ihtiyaç duyduğunuz kişisel zamanı kendinize tanıyabilirseniz haftanın kalanını daha iyi geçirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugünler sizin kendinizi biraz daha olayların akışına bırakabilmeniz için güzel günler. Tedbiri çok da elden bırakmadan keyif alacağınız şeylere veya arkadaşlarınızla eğlenmeye vakit ayırmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Günün ilk yarısında enerjiniz bir miktar düşük olabilir. Gün ilerledikçe ve karşılaştığınız sorunlar çözüme kavuştukça daha iyi hissedeceksiniz. Akşam saatlerine doğru ise enerjiniz iyice yükselecek.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Öngördüğünüz şeylerin birer birer gerçekleşiyor olması sizi kişisel olarak tatmin ediyor olabilir ancak olaylara müdahale edemiyor olmanız ya da yaptığınız müdahalelerin yetersiz kalması gün içinde canınızı sıkmaya devam edecek.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş hayatınızda bir süredir canınızı sıkan gelişmelerin sizin istediğiniz yönde ilerleyebilmesi için bazı insanlarla hiç de istemediğiniz konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi kötü hissetmeyin. Elinizden başka bir şey gelseydi zaten yapardınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugüne gayet huzurlu bir şekilde başlayacaksınız. Üstelik hem proje hem de parasal anlamda bereketli bir gün sizi bekliyor. Huzurunuzu koruyabilmek için yapmanız gereken ise olaylara biraz daha uzaktan bakmaya çalışmak olmalı.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Alışık olmadığınız türden sorunlarla boğuşmanız gereken bir gün geçireceksiniz. Sağlıklı ve doğru kararlar verebilmek için iş yaşamınızdakilere karşı kendinizi bir mesafeye çekmeniz gerekecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Gerek işiniz gerekse eviniz ile ilgili belki de gereğinden fazla kendinizden taviz verdiniz. Bunların sonunda işler sizin istediğiniz istikamette ilerlemeye başladı. Şimdi sıra kendinize de hak ettiğiniz vakti ayırmakta.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş