16 Eylül 2024 Pazartesi Burç Yorumları

16 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

1242

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın ilk gününden itibaren pek çok konuda karar vermeniz gereken şeylerin sayısında bir artış yaşayacaksınız. Özel hayatınızdan iş yaşamınıza kadar ya devam ya da tamam demeniz gerekecek. Bu durum biraz bunaltıcı bir hal alabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün işinizle ilgili tam da size göre olan bir görevlendirme ya da proje almanız mümkün. Aslında uzun zamandır belki farkında olarak belki de olmayarak yaptığınız hazırlıkların neticesi olarak bu fırsat karşınıza çıktı. Siz de çok iyi bir şekilde değerlendireceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İletişim becerilerinize özellikle çok ihtiyaç duyacağınız bir döneme girdiniz. Büyük ihtimalle kişiler arasında bir köprü görevi görecek ve en azından başlangıçta işlerin rayında gidebilmesi için kilit isim haline geleceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Maddi açıdan yaşadığınız belirsizlik ortamı sona eriyor. Sonuç sizin için olumlu ya da olumsuz olabilir ancak en azından artık ne olacağını bilmediğiniz bir ortamdan uzaklaşmış olacaksınız. Bununla beraber önünüzde size uygun başka kapıların açıldığını da görmeniz gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş yaşamınızda oldukça önemli imzalar atmak üzeresiniz. Yaptığınız iş ne olursa olsun; bugünlerde atacağınız imzaların hayatınıza olan etkilerini yakın gelecekte göreceksiniz. O nedenle satır aralarını okumaya dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Üretken olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. İşinizi bir adım ileriye götürmek için elinizden gelenin de fazlasını ortaya koyacak, çevrenizdekilerden de destek göreceksiniz. Özel hayatınızda ise canınızı sıkan konuları konuşmayı ertelememeniz gerekiyor.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Kariyeriniz ve geliriniz açısından düşünüldüğünde sizi mutlu edecek gelişmeler ile karşılaşacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Ancak özel hayatınızda aynı türden güzel haberler alamayabilirsiniz. Aile içi çatışmalara dikkat!

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Müzakere yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir hafta. Pek çok yeni başlangıç sizi beklediği için ortam düzenini kurmak büyük ihtimalle sizin üzerinize düşecek. Sakin ve kararlı bir konuşma ile istediklerinizi alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Uzun süredir bulunduğu yerden ayrılmayan Yaylar için değişim vakti geldi. Haftanın ilk gününden itibaren değişim rüzgarları sizin arkanızda olacak. Artıları ile eksileri ile yeniliğe kucak açma vakti.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bu hafta, sizin açınızdan tahmin ettiğinizden biraz daha fazla karmaşık başlayabilir. Geçtiğimiz haftalardan kalma ve halen çözülmemiş sorunlar bir yığın halinde üzerinize yığılabilir. Kendinizi bu durumdan en az etkilenecek şekilde koruma altına almanız şart.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İşi dolayısıyla teknoloji ile iç içe olan Kovalar, bu hafta içinde yepyeni fikirlerle çalıştıkları ortamda göz dolduracak. Parasal anlamda da sizi destekleyen enerjiler altındasınız. Yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmaması gereken günler.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Duygusal anlamda çevrenizdekilerden farklı bir yaklaşım içinde olmanız aslında sizin en büyük avantajınız. Bu sayede insan davranışlarını analizde ve gerektiğinde önemli kararları almakta oldukça başarılısınız. Bu hafta bu durumu her zamankinden daha fazla yaşamanız mümkün.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş