11 Eylül 2024 Çarşamba Burç Yorumları

11 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

700

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yaşlı bir aile bireyinizin ya da çocuğunuzun sağlığı ile ilgilenmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Bu nedenle üzerinizde fazladan bir sorumluluk hissedebilirsiniz. Bu hafta ve sonrakilerinde pek çok ailevi meseleyi sizin halletmeniz gerekebilir. Şimdiden hazırlıklı olmanızda fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yaşanılan her türden olumsuzluğa rağmen sonuçlardan olumlu geri dönüşler elde edebilmek gibi bir gücünüz var. Eğer siz de kendinize inanır ve bunun için gerekli uğraşı verebilirseniz sandığınızdan daha kârlı çıkabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Mantıklı, sorun halletmeye odaklı ve pratik çözümler üretecek, belki de günün kahramanı olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. İş yerinizde beklemediğiniz bir şekilde takdir edilebilir ya da çoktan hak ettiğiniz şekilde yükselebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün bir süredir ihmal ettiğiniz, sürekli ertelediğiniz sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için fırsatların karşınıza çıkacağı bir gün. Eğer açık bir zihin ve gerektiğinde kendi yanlışınızı da kabul ederek olaylara yaklaşabilirseniz sonuçların sizin lehinize gerçekleşmesi mümkün olabilecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Üstünüz ya da patronunuz konumunda olan veyahut sizin için sözleri değerli olan birinden ciddi bir eleştiri alabilirsiniz. Kalp kırıklığınızı bir kenara bırakıp, eleştirinin içinde gerçeklik payı var mı yok mu diye düşünmeniz önemli. Zira bu sayede yanlıştan dönmeniz mümkün olabilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugünlerde her türden ilişkiniz bir tür sağlamlık testinden geçiyor olabilir. Kalan sağlar sizin olacak, daha uzun yıllar boyunca birbirinize destek olacaksınız. Gidenler ise hayatınızdan çıkma vakitleri geldiği için bu kadar kolay çıktılar zaten. Geleceğe odaklanmanın tam zamanı.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Eylül ayı sizin için yenilenmeler ve hayatınız ile ilgili planlarınızı yeniden gözden geçirme fırsatları sunuyor. Elbette bazı seçimler yapmalısınız. Özellikle de geride bırakacaklarınız konusunda ince elemeli ve sık dokumalısınız ki pişmanlık yaşamayın.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hayatın size çok çalışmak ve adanmışlık ile, sadakat ile pek çok şey kazandıracağına inanıyor olabilirsiniz. Ne yazık ki bazen yalnızca sizden istenmeye gerek bile duyulmamış fedakarlıklarınız neticesindeki kalp kırıklıklarından başka elinizde bir şey kalmamış oluyor. Bugünlerde sık sık bu duyguya ve dolayısıyla da umutsuzluğa kapılıyorsunuz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugünlerde kariyer evinizdeki güçlü değişim etkileri önümüzdeki birkaç yılı da derinden etkileyecek gibi görünüyor. Yani şimdi ne ekerseniz ileriki yıllarda da onu biçeceksiniz. Adım atmakta tereddüt ettiğiniz her an aslında geleceğinizden çalıyor olabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Eylül ayının ilk on gününde seyahate çıkamayan Oğlak burçları için bugünden itibaren tatil ya da küçük kaçamaklar için harika fırsatlar kapıda. Belki öyle uzun uzadıya bir tatil keyfi süremeyeceksiniz ancak bulunduğunuz ortamı değiştirmek size gerçekten çok iyi gelecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hane içi gelirinizi birden fazla kaynaktan elde ediyorsanız eğer, bugünlerde en azından bir kısmını yatırım için ayırmalısınız. Belki miktar öyle çok büyük olmayacaktır ancak ileride ne kadar akıllıca davranmışım diye kendinizi tebrik edeceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Balık burcundan olan insanlar aslında merhametleriyle de ünlüdür. Sabırlı ve bağışlamaya meyilli bu yapınız bazen suistimal edilebiliyor. Ancak sizin çok iyi bildiğiniz ancak karşı tarafın anlamadığı şey her şeyin bir sonunun olduğu gibi sizin merhametinizin de bir sınırı olduğu. Bugün içinde yakın çevrenizde olarak tanımlayabileceğiniz bir kişiyi artık bu lütfunuzdan mahrum bırakabilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş